15 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

Oliva acull el concert del grup valencià el Diluvi i els seu espectale “Els Amants”

 

– La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha anunciat un nou esdeveniment cultural de la mà del grup valencià ‘el Diluvi’, per al pròxim 18 de juny, a les 22.30 h al Parc de l’Estació

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha anunciat el concert del grup valencià ‘el Diluvi’ que tindrà lloc el pròxim 18 de juny, a les 22.30 h, al Parc de l’Estació d’Oliva. L’esdeveniment cultural comptarà amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

L’entrada al concert és totalment gratuïta, però les persones interessades a assistir hauran de reservar la seua plaça a: https://www.notikumi.com/channel/pro21/2021/6/18/concert-de-el-diluvi-a-oliva, per tal de garantir l’aforament limitat i el registre de totes les persones que acudisquen.

Des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha creat un protocol especial per a garantir les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries. Serà obligatori l’ús de la mascareta i l’hidrogel, així com mantindre la distància recomanada. A més, hi haurà diferents accessos per evitar aglomeracions, tant a l’entrada com a l’eixida de l’espectacle. I per descomptat, l’aforament serà limitat.

Yolanda Navarro ha assegurat que amb aquest espectacle es dona continuïtat a l’aposta de l’Ajuntament d’Oliva per la cultura segura. “Són moments delicats per a aquest sector i ha quedat palés el seu compromís en matèria de seguretat. Per això, des de la Regidoria de Festes continuarem programant esdeveniments culturals que permeten a la ciutadania gaudir de la música en directe i fer-ho d’una manera segura i amb garanties”.

A més, la regidora de Festes ha explicat que el món de l’oci, l’entreteniment i la cultura és una necessitat per a la societat i ens enriqueix com a persones.

El Diluvi

El Diluvi és un grup de música en valencià que es defineix com de ‘folk modern’ i que està triomfant a tot arreu del territori. Els seus components provenen de Castalla i d’altres poblacions de l’Alcoià.

En els seus sis discos han fusionat estils musicals tan diversos com la cúmbia, el reggae, rumba, folk i la música tradicional d’arrel valenciana.

Les seues cançons pròpies parlen d’amor i de lluita, que és el que mou el món. També reivindiquen la rebel·lia femenina: el tema I tu, sols tu, amb clara referència al poema Divisa de Maria Mercé Marçal, s’ha convertit en un himne a la lluita de les dones al llarg de la història.

Articles relacionats