17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Oliva acollirà una sessió del “Tour Territori Digital València”

• És un programa de 7 sessions en línia gratuïtes amb tallers pràctics, per a ajudar a les PIMES i emprenedors de les comarques valencianes a potenciar el seu negoci usant la tecnologia

• Una vegada finalitzades les sessions, s’iniciarà el servei de l’Oficina de Transformació Digital. A Oliva el servei es realitzarà els dimecres, de 9 a 12 h, mitjançant cita prèvia amb consultes presencials.

El pròxim 25 de maig, el Centre Polivalent d’Oliva serà l’escenari de la segona jornada del Tour Territori Digital, el major esdeveniment de digitalització per a PIMES i emprenedors organitzat per Cambra de Comerç, Diputació de València i set ajuntaments.

Tour Territori Digital-València és un programa de 7 sessions en línia gratuïtes amb tallers pràctics, organitzat amb l’objectiu d’ajudar a les PIMES i emprenedors de les comarques valencianes a potenciar el seu negoci utilitzant la tecnologia, especialment en el context postcovid.

En cada jornada de la gira es realitzaran dos tallers pràctics que abordaran el futur de les vendes, quins i com busquen els clients en internet, tendències en xarxes socials i publicitat digital.

Les sessions s’han organitzat sota aquests eixos temàtics, així en cada municipi s’abordaran els temes tenint en compte el sector en qüestió. A Albaida (18 de maig), els continguts giraran entorn de la indústria; a Oliva (25 de maig), entorn del turisme; a Alzira (1 de juny), els continguts se centraran en les finances; a Llíria (8 de juny), en el sector energètic. La jornada prevista a Utiel (15 de juny) versarà sobre agroalimentació, la d’Almussafes (22 de juny) se centrarà en el sector del motor i la de Manises (29 de juny), en E-Commerce.

Una vegada finalitzades les sessions s’iniciarà el servei de l’Oficina de Transformació Digital en cada municipi seleccionat. Serà a partir de l’1 de juny quan tots els consultors començaran la seua activitat en els respectius centres. A Oliva, la consultoria es realitzarà els dimecres de 9 a 12 h, mitjançant cita prèvia amb consultes presencials.

Aquesta OTD proporcionarà solucions digitals a les empreses que ho desitgen a través de consultes sobre implantació de tecnologia, recomanació de proveïdors o ajudes, elaboració de plans personalitzats d’estratègies o transformació digital. De la mateixa manera, l’empresa que ho desitge podrà posar data una videoconferència amb el consultor, en l’horari laboral habitual, per a resoldre dubtes i consultes o podrà sol·licitar un informe individualitzat de l’estat de digitalització del seu negoci.

L’aposta per la digitalització i modernització de les empreses, el comerç o el sector turístic és una necessitat i per això, des de l’àrea de Foment Econòmic de l’Ajuntament d’Oliva, que inclou les regidories d’Ocupació i Empresa, Turisme i Comerç, Joaquín Calafat, ha assenyalat que “en l’escenari econòmic en el qual ens trobem, el procés digital és important per a tots els sectors, ja que és una palanca de creixement per als negocis”. No obstant això, Calafat ha afirmat que aquesta digitalització s’ha de realitzar en la manera que tinga sentit d´acord amb la naturalesa de cada empresa o activitat.

Totes les persones interessades a assistir poden consultar més informació i inscriure’s en l’enllaç https://www.tour-territorio-digital-valencia.es/

Articles relacionats