18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Les obres al polígon de Xeraco no han resolt les deficiències al drenatge

El PP de Xeraco ha denunciat, fent-se ressò de queixes veïnals, acumulació d’aigua a causa de les darreres pluges al polígon industrial, tot i que recentment s’han executat obres que en teoria havien d’evitar problemes de drenatge. El PP ha lamentat que unes obres que han costat 150.000 euros no hagen servit per a evitar l’acumulació d’aigua, un problema que ja patia el polígon amb anterioritat, i que eixa inversió no ha resolt.  

El portaveu del PP, Avelino Mascarell, ha advertit que les precipitacions que es van produir no van ser significatives ni en la quantitat ni en la durada, “pel que es considera que el problema és encara més greu”, i ha responsabilitzat a la regidora d’Urbanisme, Jacinta Rubio.
Per a Avelino Mascarell, “per molt que Jacinta Rossa s’obstina a dirigir ella tots els projectes de l’Ajuntament per a presentar-se amb un perfil d’alcaldable, tots eixos projectes acaben en fracassos, així ha passat amb el carril bici, que es va pintar, despintar i es va tornar a pintar en amb prou faenes uns dies”. 

Articles relacionats