23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Obertes les inscripcions per a l’Escoleta d’estiu del Grau de Gandia

– Aquesta edició s’ofereix de manera gratuïta, ja que es finança a través de la subvenció del Pla Corresponsables de l’Àrea d’Igualtat

– Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim dilluns, 12 de juny, i la setmana del 13 al 16 de juny es comunicarà als xiquets que estan dins de l’Escoleta a través d’un sorteig

La regidora de Joventut, Lydia Morant, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per tal d’anunciar l’obertura d’inscripcions, un any més, per a l’Escoleta d’estiu del Grau. “Com a novetat, en aquesta edició s’ofereix de manera gratuïta, ja que es finança a través de la subvenció que rebem del Pla Corresponsables de l’Àrea d’Igualtat”, ha expressat.

Les dates s’organitzen per quinzenes, i hi haurà tres: 3-14 de juliol; 17-28 de juliol i 31 juliol -11 d’agost. Pel que respecta als rangs d’edat, aquests seran: 5-7 anys; 8-11 anys; 12-16 anys. L’horari d’entrada serà entre les 8.30 h i les 9.00 h i l’eixida entre les 14.00 h i les 14.30 h.

Entre les diferents activitats que s’hi realitzaran a l’Escoleta, cal destacar per exemple: una hora i mitja de taller diari, una hora de natació i una altra hora més d’activitat física.

El material necessari per a poder dur a terme totes aquestes activitats és: vestit de bany, capell, xancletes, tovalloles, gorra, esmorzar, botella d’aigua, roba esportiva i muda de recanvi.

Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim dilluns, 12 de juny al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1n2_Y_70vHOZPgArBf_yhsTOYS3-3XmYl-lt8-3varSU/viewform?edit_requested=true#responses

Seguidament, la setmana del 13 al 16 de juny es comunicarà als xiquets que estan dins de l’Escoleta a través d’un sorteig que es basa en la lletra del cognom de cadascú dels inscrits.

Morant ha mostrat la seua satisfacció per la iniciativa i destacar l’aposta pel grup d’edat de 12 a 16 anys. “Hem de donar alternatives d’oci saludable i gratuït a aquestes edats”.

Articles relacionats