17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Oberta la inscripció de la Mitja Marató & 10 K Ciutat de Gandia 2024

La 29 Mitja Marató & 10 K Ciutat de Gandia obri inscripcions este divendres, 9 de febrer, a les 00.00 h, amb una promoció d’obertura per als corredors i les corredores que van participar en la passada edició.

El pròxim 10 de novembre es disputarà la 29 edició de la Mitja Marató i la XI edició de la 10 K. Serà, un any més, un dels esdeveniments esportius més important del calendari autonòmic i que uneix l’esforç de col·lectius socials de Gandia per a oferir la millor organització que realitza el Club de Córrer el Garbí, amb el patrocini de l’Ajuntament de Gandia.

Una prova captivadora i consolidada

Després de dos edicions amb eixida i arribada a la Platja de Gandia, els participants se senten atrets per esta prova que destaca pel seu ràpid circuit, homologat en les seues dos carreres, l’espectacular ambient i l’ocasió única de poder gaudir del running amb una temperatura inigualable. La Platja de Gandia ofereix la seua hospitalitat amb una restauració preparada i els professionals de la restauració han reaccionat donant suport a les carreres.

En la passada edició es van fregar els 3000 participants, que van arribar de tot el territori nacional, augmentant el nombre de participants internacionals. També es van batre els rècords de la prova masculina i femenina quedant el crono parat per Abdelali Razyn en 1.04:28 i Maurine Jemutai en 1.15:37.

A partir del dia 18 de febrer s’obriran les inscripcions per a tots, amb un primer tram de preu reduït en www.mitjagandia.org

Des de l’organització s’espera superar la xifra de participants i s’aniran comunicant les novetats que vagen produint-se.

Articles relacionats