23.8 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Oberta la Fira del Major de Gandia 

José Manuel Prieto: “El millor que té Gandia sou vosaltres i la fam que teniu per fer que tots els dies conten”, ha destacat

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; acompanyat per Liduvina Gil, regidora de Centres de Convivència i Gent Major; acompanyats per regidors i regidores i altres membres del consistori han assistit aquest matí a la inauguració de la VII edició de la Fira del Major a la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós.
“És una ocasió magnífica per a celebrar moltes coses: l’energia i vitalitat contagiosa que teniu, la voluntat d’aprendre i de continuar descobrint la ciutat i les ganes de seguir transmetent la manera de viure a les persones que volen continuar gaudint d’allò que Gandia i els centres de convivència ofereixen”, ha destacat Prieto dirigint-se als assistents. A més, ha afegit que “per aquesta raó, crec que el millor que té aquest municipi sou vosaltres i la fam que teniu per fer que tots els dies conten”.

Gandia Fira dels Majors

Per altra banda, Gil ha explicat que “Aquesta festa, amb totes les activitats que hem preparat, és per a tornar-vos tota la solidaritat que heu tingut durant la pandèmia ajudant en tot el possible per què la Covid-19 fora menys problemàtica a l’àrea de Salut de Gandia”.

Durant l’acte, s’ha fet un reconeixement a les persones que més temps porten com a usuaris als centres de convivència de Corea, el Roís de Corella i el Grau. L’acte l’ha conclòs Ramón Vidal, alcalde de l’Olleria, afirmant que “Anem a gaudir d’un dia meravellós, de la vostra ciutat, cultura i gastronomia. Ens emportarem un tros de la vostra terra al nostre municipi”. En aquest cas fent referència també als vora 50 membres de l’Escola d’Adults de l’Olleria que han assistit a l’esdeveniment.

Recordar que durant les jornades del 18 i 19 de maig hi haurà diferents activitats com: dansa, música, teatre, showcooking de fideuà…
Aquestes es desenvoluparan en horari de 10:30 h a 18: 45 h (dimecres 18) i de 10:00 h a 19:15 h (dijous 19).

Articles relacionats