23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

Obert el temini d’incrpció per a l’edició amateur del Concurs Nacional de Coca Tradicional i Creativa ‘Ciutat d’Oliva’ 

 

– Se celebrarà el dissabte 21 de maig en el Centre Polivalent d’Oliva

 S’han obert les inscripcions per a la tercera edició amateur del Concurs Nacional de Coca Tradicional i Creativa ‘Ciutat d’Oliva’, que té com a objectiu donar visibilitat a un dels millors productes de la cuina olivera.

Concurs Nacional Coca Tradicional i Creativa Ciutat dOliva 1

Organitzat pel Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, l’Associació Gastronòmica-Cultural “Amics de les Coques d’Oliva” (AGACO) i Gastroliva, el certamen no professional vol servir per a fer valdre la cultura gastronòmica de totes aquelles receptes de les coques clàssiques que s’elaboren a les cases i que són herència de la cuina tradicional.

Com a novetat, i amb la finalitat de fomentar la identitat gastronòmica local i fer valdre el patrimoni culinari, naix aquest certamen amateur de les coques tradicionals, que se celebrarà el dissabte 21 de maig en el Centre Polivalent d’Oliva.

El termini d’inscripció per a poder participar en aquesta edició romandrà obert fins al 19 de maig, a les 14 hores, o fins a esgotar les 20 places que s’admetran per ordre de presentació. Les persones interessades a participar poden completar el document en l’Oficina de Turisme o descarregar-lo en la pàgina web www.olivaturismo.com i enviar-ho al correu oliva@touristinfo.net.

El concurs va dirigit a qualsevol persona que no siga professional de l’hostaleria en el moment de concursar, sent necessari presentar un mínim de 5 racions per a la degustació del jurat, que estarà format per sis dones: Nela García Navarro, de Cocinemos juntos en mi cocinaMaría Sempere Torres; Paqui Vicens, del Restaurant Oasis, i guanyadora de l’última edició del concurs de coques; Vicenta Morera Parra; Amalia Navarro, presidenta de Amas de Casa Tyrius Oliva; i Mapi Barreres, presidenta de GASTROLIVA.

El dissabte 21 de maig, a les 9.30 hores, es presentaran els plats en el Centre Polivalent d’Oliva. A partir d’aquest moment, el jurat tindrà dos hores per a deliberar i donar a conéixer a la persona guanyadora d’aquest certamen, que obtindrà com a premi una nit d’allotjament i desdejuni a l’Hotel Oliva Nova Resort, amb circuit SPA per a dues persones. El segon classificat obtindrà un sopar per a dos en un restaurant d’Oliva i un circuit SPA a Oliva Nova. A més, tots els participants rebran un regal exclusiu per la seua participació.

Articles relacionats