26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

EL NIE GANDIA SUMA DOS NOVES MÍNIMES NACIONALS

– El passat cap de setmana, 30 d’Abril i 1 de Maig, va tindre lloc en el Poliesportiu de Gandia el 6é control de lliga infantil i la 6a jornada per a Júniors i Absoluts.

– Van participar un total de 8 clubs i 161 nadadors i nadadores 

Els nadadors per part del NiE Gandia van ser: Nadet Bisbal, Sara Rodrigo, Carla Climent, Iván Lechev, Vicent González, Marc Nicola, Gabriel Sider, Isaac Fenollar, Silvia Peiró, Laia Pérez, Alba Hidalgo, Raquel Martí, Julia Sigalat, Ferran ValdesJavier De la Clau, Hector GimenoHektor Rosen, Wacim LaourariYounes El Haouche i Joan Esteve.

Bons resultats per part de tots, malgrat el moment de la temporada, ja que la majoria venen de nadar la Copa de Clubs i s’estan preparant per a la pròxima cita important el 14 de maig: el Trofeu Open Natació i Esports Gandia.

Van destacar la mínima autonòmica de Nadet Bisbal en 200 lliures (2’21.94”) i les dues noves mínimes nacionals: una per al campionat nacional júnior per part de Ferran Valdes, en 50 m lliure (24.6”) i una altra per al campionat nacional infantil, realitzada per Laia Pérez en 100 esquena (1’09.2”).

Articles relacionats