9.5 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Novetats a l’Ajuntament de Tavernes

Àngela Llinares pren possessió com a nova regidora i Quique Chofre presenta la renúncia com a regidor en el Ple de l’Ajuntament

– Àngela Llinares, graduada en Farmàcia per la Universitat de València, entra a formar part de la corporació municipal dins del Grup Municipal Compromís

– Quique Chofre va expressar la seua gratitud per haver tingut la confiança i l’oportunitat de treballar per a millorar Tavernes durant els últims sis anys

Abans de l’inici del ple ordinari celebrat ahir, dilluns 4 d’octubre, va tindre lloc la presa de possessió d’Àngela Llinares com a nova regidora de la corporació municipal de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, qui entra a formar part del Grup Municipal Compromís.

Àngela Llinares, de 25 anys, és graduada en Farmàcia per la Universitat de València, i també ha participat activament en el Voluntariat Lingüístic de la mateixa universitat.

El regidor Quique Chofre va presentar la renúncia en el Ple

D’altra banda, el regidor Quique Chofre va presentar ahir en la sessió plenària del mes d’octubre la renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Tavernes.

Quique Chofre va expressar la seua gratitud per haver tingut l’oportunitat de treballar per a millorar Tavernes i el dia a dia dels seus veïns i veïnes durant els més de sis anys que ha format part del govern municipal. A més, va voler agrair l’estima que s’emporta dels treballadors de l’Ajuntament i el seu treball incansable, especialment durant els moments més complicats de la pandèmia, i la confiança en el seu treball dels membres del govern municipal.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, va destacar el treball fet per Quique Chofre en tres àrees tan importants com Serveis Públics, Contractació i Personal i la tasca feta durant estos mesos per a combatre la pandèmia.

Articles relacionats