12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Noves Generacions fa entrega al menjador social els aliments de la campanya solidària

• Des dels mesos d’Octubre a Desembre, NNGG Gandia va dur a terme una campanya de recollida d’aliments per a les persones que més ho necessiten.

• David Ronda: “Veiem com la ciutadania col·labora amb els més necessitats en aquests moments tan durs”

Durant els mesos d’Octubre a Desembre, Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, va dur a terme una campanya de recollida d’aliments: “Els teus aliments, els seus somriures”. Aquesta campanya tenia com a objectiu conscienciar a la ciutadania en general i als joves en particular, sobre el necessari que és ajudar en aquests moments tan difícils, ja que s’està travessant una segona onada del Covid-19.

La destinació dels aliments recollits, han sigut donats hui al Menjador Social de Gandia, una associació benèfica que ofereix la seua ajuda desinteressada als qui més el necessiten. Per a ells, rebre aquesta donació és de gran ajuda.

El president de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, ha explicat que la idea de Noves Generacions és que “una vegada més, ens impliquem ajudant a la gent necessitada i associacions benèfiques col·laborant amb elles mitjançant aquesta campanya”.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Projecte d’Activitats 2020 de l’entitat juvenil local, dins de l’Àrea de Polítiques Socials que dirigeix Maria Garcia, qui ha remarcat que “queda clar que enfront dels problemes i dificultats que ens hem trobat durant la pandèmia, la gent col·labora aportant el seu granet d’arena als més necessitats”,

Ronda ha reivindicat “la solidaritat, el compromís i els valors que conformen Noves Generacions”, aportant “tots els que componem el col·lectiu som gent amb moltíssima humanitat i bondat que volem transmetre als més necessitats”.

Articles relacionats