23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Noves Generacions del PP de Gandia retrau al Govern Municipal les dades de l’atur juvenil

• Des de Noves Generacions mostren preocupació, ja que està en perill l’ocupabilitat de més de la meitat dels joves de Gandia.

• David Ronda: “Després d’un any difícil i complicat, seguim amb una alarmant situació d’emergència social, amb un govern que no compta amb els joves de la ciutat ni els importa el seu avindre”.

Des de NNGG han assenyalat que “Aquesta setmana Labora va publicar les dades relatives a l’atur registrat el mes de gener a la ciutat de Gandia amb 3.873 joves d’entre 16 a 35 anys, dels quals 723 joves són menors de 25 anys. Això suposa un augment de 61 aturats més respecte a desembre de 2020, que ja se situava en l’alarmant xifra de 3.812 persones joves desocupades. Per al col·lectiu juvenil, aquesta quantia no sols preocupa, sinó que els té en suspens per l’extrema gravetat. Està perillant l’ocupabilitat de més de la meitat dels joves de Gandia, denunciant l’amenaça clara que impacta amb gran severitat en aquells sectors no essencials i de baixa productivitat, tradicionalment associats a l’ocupabilitat juvenil, com són l’oci i l’hostaleria”.

Per al President de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda “la deixadesa que estan patint la joventut per part del govern local, és imperdonable, feien gala de ser els grans defensors dels joves i s’han retratat que durant tot aquest temps ha sigut una mentida”, afegint que “si tiràrem la vista arrere, estem pitjor que quan l’alcaldessa Diana Morant va accedir al govern”.

El President dels joves Populars, David Ronda, ha volgut remarcar que “hui podem dir alt i clar que el departament de joventut dirigit per la regidora Morant, es troba a la deriva en aquests cinc anys i mig, sense cap mena de pla de contingència en dades d’atur que pateix aquesta ciutat, és inacceptable veure cada mes com més joves se sumen a les llistes de l’atur” remarcant que “des d’ací vull destacar que el govern de la ciutat s’està carregant tota una generació, que centenars d’estudiants i milers de joves de la ciutat, hauran de migrar a altres ciutats i fins i tot països per a llaurar-se un futur lluny de la seua família, lluny de Gandia i lluny de la seua ciutat natal”.

Articles relacionats