16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Noves Generacions de Gandia posa en marxa la campanya solidària “Els teus aliments, els seus somriures”

• Des d’octubre i fins a desembre es durà a terme la campanya de recollida d’aliments no peribles.

• David Ronda: “tots els que componem el col·lectiu som gent amb moltíssima humanitat i bondat que volem transmetre als més necessitats”.

 Durant el mes d’octubre i fins al 17 de desembre, Noves Generacions del Partit Popular de Gandia durà a terme una campanya de recollida d’aliments no peribles. La  campanya anirà destinada a Càritas Inter-parroquial Gandia, Centre Acollida Sant Francesc d’Assís i a associacions socials i benèfiques.

Aquesta campanya té com a objectiu conscienciar a la ciutadania en general i als joves en particular, sobre el necessari que és en aquests difícils temps ajudar als altres.

El president de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, ha explicat que la idea de Noves Generacions és “una vegada més, ens impliquem ajudant a la gent necessitada i associacions benèfiques col·laborant amb elles mitjançant aquesta campanya”, afegint, “com indica la nostra campanya, ELS TEUS ALIMENTS ELS SEUS SOMRIURES, l’objectiu és que a ningú li falte durant aquests mesos menjada a les seues cases i continuen somrient a la vida enfront de les dificultats que es troben diàriament, igual que de conscienciar que no s’ha de tirar cap aliment al fem”.

Esta acció s’emmarca dins del Projecte d’Activitats 2020 de l’entitat local, dins de l’Àrea de Polítiques Socials que dirigeix María García. Ronda ha reivindicat “la solidaritat, el compromís i els valors que conformen Noves Generacions”, aportant “tots els que componem el col·lectiu som gent amb moltíssima humanitat i bondat que volem transmetre als més necessitats”, sempre des del cor, amb humilitat i pel bé de tots.

Els que desitgen col·laborar el poden fer, contactant amb el telèfon 676-615-618 concertant una cita de recollida d’aliments sota totes les normes de seguretat higièniques marcades pel Ministeri de Sanitat.

Articles relacionats