20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Noves cares a l’equip directiu de Units pel Basquet Gandia

Després de les recents eixides d’alguns membres de la junta directiva del club, el club ha anunciat la incorporació al seu equip directiu dels següents nous membres:

– Jaime Castillo, professor de secundària i actual director del col·legi Abat Solà a Gandia. Jaime se suma a l’equip directiu per a exercir, entre altres, la labor de Secretari de la Directiva.

– Javier García Moya, arriba al club per a exercir les funcions de responsable de l’escola, exjugador i entrenador del club, està serà la seua segona etapa en el club. Ja en la seua etapa anterior i al costat de Isma Cantó va realitzar la mateixa labor, sent un dels artífexs de l’estructura actual en la pedrera del club.

– Jesús Ginestar, funcionari de l’Ajuntament de Gandia, exjugador de diferents equips de la ciutat. Arriba al club per a exercir el paper de Delegat del primer equip del club.

– Peter Kleinjan. Holandés, natural de Rotterdam, establit a Gandia des de 1988, exgerent de la Fundació Esportiva Municipal en la seua etapa inicial. Se suma a la directiva com a responsable d’organització d’esdeveniments, campus, tornejos. És pare del nostre jugador de l’equip EBAAlan Kleinjan.

Articles relacionats