Novament les corredores de l’escola gandiana del Triasport van triomfar amb cinc podis, esta vegada a Picassent

Novament les corredores de l’escola gandiana del Triasport, van triomfar amb cinc podis en la desena prova puntuable per a la challenge provincial, que es va disputar dissabte passat a la vesprada a Picassent sobre un recorregut d’alguna cosa més d’un quilòmetre de distància.

La gandiana Andrea Contero va ser la primera a aconseguir la primera victòria, d’una plaguda tard, després de véncer en la categoria de promeses sense, tot just, tindre rivals. Va deixar clar que és la més fort entre els més xicotets. En aquesta mateixa categoria Alex Moreno va ser onzé, mentre que Andreu Sansaloni, després d’una nova mala eixida, va acabar en el lloc catorzé.

La festa continuaria en principiants, a on Carla Bañuls va obtindre la seua desena victòria consecutiva de la present temporada, en una prova on es va mantindre en tot moment entre els cinc primers. La també gandiana Edurne Pellicer va acabar tercera i va pujar també en el podi mentre que Sergi Margarit acabe quinzé.

En la categoria aleví les coses no van ser molt bones, ja que tan sols Aitana Calabuig va pujar al podi després de finalitzar en la segona posició, després d’ella Laia Canet va ser cinquena mentre que els xics, Marc Iborra va acabar 8, Ausias Puente 15, Jorge Flores 22 i Joan Corbi 25.

Pel que respecta als infantils Alejandra Puente es va haver de conformar amb la segona posició a pesar que el seu company Jordi Fournies va intentar, al principi, que enllaçara amb el segon grup, però va resultar impossible. En aquesta categoria, Neus Sansaloni acabe sisena, Noah Momparler va ser huitena mentre que Jairo Jaen va ser nové.

Cal destacar el gran triomf de l’aleví Xavi Mestre del CC La Valldigna que va véncer a l’esprint als seus grans rivals en una carrera molt moguda on va haver-hi diverses escapades des de la mateixa xiuletada inicial. El de Beniarjó continua comandant la challenge amb un dur mà a mà amb Eric Igual.

LÍDIA FRARE LLACER SEGONA EN POBLA LLARGA

D’altra banda la vallera Lydia Fraire Llacer va aconseguir la segona posició de la tercera prova puntuable de la challenge provincial en categoria cadet celebrat el passat dissabte a la vesprada en la Pobla Llarga sobre 50 quilòmetres.

Fraire Llacer es va mantindre durant gran part de la carrera en el grup davanter format per home i dónes però finalment va haver de cedir a l’ímpetu dels xics on van despenjar a la vallera però que finalment aconseguiria la segona plaça de les xiques mentre que el guanyador final va ser el de Silla, Iker Bonillo actual campió d’Espanya en pista.

Et Pot Interessar