23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Nova victòria de l’equip infantil de voleibol del Grau de Gandia

Nova victòria de les xiques del Veles e Vents – Decorgandia en el seu desplaçament a Torrent , que els permet acariciar amb la punta dels
dits el somiat objectiu d’estar entre els 8 millors equips de la comunitat valenciana.

Una victòria per 3-0 ( 25-15, 25-18 ,25-8 ) davant un Torrent situat en llocs de descens, que fa que les jugadores del Grau puguen celebrar dissabte que ve a casa, la seua classificació per als encreuaments que donen accés a la final autonòmica de la categoria si els resultats acompanyen.

Sis jornades resten per davant en les quals l’equip del Decorgandia visitarà al líder de la categoria CV Gandia i rebrà fins a cinc equips en el fortí de la Paola Martínez, on en aquests dos anys d’història només ha sigut capaç de guanyar sets el Cv Gandia en la que va ser l’única derrota de l’equip grauer en la seua pista des de la seua inclusió en aquesta categoria federada.

Destacades seran les visites dels equips de Castelló, Illa Grau segon amb +1 sobre el Decorgandia i Grau de Castelló quartes a -2 i amb
un partit menys. Sens dubte aquests dos partits seran els que determinaran l’ordre dins del top 4 entre aquests tres equips.

Ara és el moment que en aquests partits les jugadores estiguen abrigallades per l’afició i que d’altra banda, el temps ens respecte, ja que la pluja seria un gran problema per a unes jugadores que han fet del problema de la seua pista descoberta una arma més amb la qual lluitar contra els equips visitants habituats a jugar en els seus pavellons tancats.

D’altra banda en la categoria cadet, el DcHoteles , va estar a gran nivell contra un gran quadre torrentí que està quart en la classificació i que va mostrar un nivell de joc molt alt, gràcies a aquesta lluita les graueres van obtindre un set que si bé no ajuda per a puntuar sí que dona
possibilitats davant un hipotètic empat amb els rivals directes com València o Altamira que tampoc van puntuar aquesta jornada.

Dissabte que ve i si la pluja ho permet , les guerreres del Grau rebran al CV Sedavi a les 9,30 en categoria cadet i 11,30 la infantil.

Articles relacionats