17.9 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

Nova prova de la Copa d’Espanya de ciclocròs amb participació de ciclistes de la Safor

Aquest pròxim diumenge 21 de novembre se celebra a la ciutat madrilenya d’Alcobendas la penúltima cita de la Copa d’Espanya de ciclocròs on hi haurà novament participació de ciclistes de La Safor.

La carrera júnior és on hi haurà més representació comarcal amb Iván Gomar, Marc Mestre i Jordi Fournies a la recerca del podi, ja que lluitar pel títol és totalment impossible pel fet que el de la Font va haver de córrer el campionat d’Europa quan va coincidir amb dues carreres de la Copa.

És veritablement un greu que el títol se li escape a l’esquadra gandiana Teika després del magnífic inici de temporada amb Raúl Mira, Pablo Calvo i Iván Gomar en el més alt del podi, però una participació en l’europeu és molt més important.

En aquesta cita madrilenya reapareixerà el moixentí Pau Martí que és un altre dels ciclistes que pot seguir els mateixos passos d’Ayuso i Bonillo en la pròxima temporada. Martí que corre també amb els colors de l’equip Teika lluitarà per la victòria al costat de la resta dels seus companys i pot convertir-se un vertader passeig militar per al Teika en aquesta carrera júnior.

Articles relacionats