20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Fira Gastronòmica i ecològica Arrela’t a Palmera

– Palmera organitza la quarta edició de la Fira Gastronòmica i ecològica Arrela’t a Palmera

– La Fira tindrà lloc el pròxim dissabte i diumenge i comptarà amb Mercat, tallers ecològics, música en directe i visites guiades

– La regidora de Festes i Cultura, Maria Àngels Català ha assegurat que aquesta edició comptarà amb una oferta més diversa per a tots els públics.

La Fira comptarà amb el Mercat de la Terra, Tallers infantils ecològics, actuacions per als més menuts, música en directe i a més, visites guiades a la Fundació Todolí Citrus.

Maria Àngels Català, regidora de Festes ha explicat que aquesta edició ofereix nombroses activitats per a tots els públics, aconseguint així una oferta més variada i adaptada que en jornades anteriors. “Enguany hem volgut consolidar la nostra fira Arrela’t a Palmera i aportar un valor afegit, que siga un esdeveniment més ecològic i que mostre als més menuts la importància de cuidar el medi ambient” ha afirmat la regidora de Festes.

A més, en aquesta edició s’amplia els dies de celebració i per primera vegada, la Fira tindrà lloc dissabte i diumenge. Durant aquests dies, els visitants podran gaudir d’un mercat on adquirir productes de proximitat i km 0, fomentant així el xicotet comerç.

Per la seua banda, l’alcalde de Palmera, Àlvaro Catala ha agraït la col·laboració d’entitats locals com l’Associació de Dones de Palmera, la Fundació Todolí Citrus i l’Associació de Jubilats que oferiran una bunyolada per a tots els assistents. “Arrela’t a Palmera és una fira oberta per a tots els veïns i veïnes del poble però també per a visitants i turistes. I és possible gràcies a la participació d’entitats s’involucren en l’organització i com no, de les administracions públiques com València Turisme”, ha conclòs l’alcalde.

Programació:

Dissabte, 20 de novembre
16 h. Obertura del Mercat de la Terra
16.30 h Taller de manualitats infantils amb objectes de desenvolupament sostenible (ODS)
16.30 h Teatre familiar LES VELLETES DE LA PENYA ROJA. Plaça de l’Ajuntament
Companyia L’Oracle de l’Est
19 h. Tribut STAR ON YEARS. Després DJ

Diumenge, 21 de novembre
10 h. Obertura del Mercat de la Terra.
10 h. Jocs Infantils.
10.30 h Bunyolada a càrrec de l’Associació de Dones de Palmera i de l’Associació de Jubilats
10.30 hTaller de manualitats infantils ODS
11.30 h. Actuació de MARCEL EL MARCIÀ. Plaça de l’Ajuntament
12.30 h. SARAU POPULAR amb la RONDALLA AGREDOLÇ. Plaça de l’Ajuntament

Articles relacionats