14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Nova jornada de ciclocròs on Irene Flores va ser la més destacada dels ciclistes de la Safor

Nova jornada de ciclocròs a la ciutat esportiva de Jordi Martínez Aspar a Alzira amb motiu de la V edició del Trofeu Soulbikes, prova puntuable per al challenge de la Comunitat Valenciana.

Irene Flores ha tornat a pujar al podi en la categoria infantil després d’aconseguir el segon lloc en un circuit rapidíssim mentre que en xics Sergi Margarit s’ha quedat a les portes del podi per tot just un metre després de finalitzar quart, Alejandro Seguí va finalitzar l’11, Andreu Sansaloni 25, Darío Humanez 39 i Iker Arlandis 45.

En la categoria d’alevins Cristian Vercher acabaria en el lloc 41 i Gerard Pastor en el 47 mentre que en principiants Sergi Esteban seria 15, Nasio Grau 26, Didac Gómez 27 i Miguel Bosch 33, per la seua part en promeses Albert Galbis acabaria 9.

La categoria absoluta on estava el cap de files de l’equip al qual pertany Miquel Faus, o siga el campió d’Espanya d’ultramarató Sergio Mantecón, Jordi Fournies acabaria en la tercera posició amb Iván Gomar en la quarta plaça i Joan Fraile Llacer en l’octava mentre que en cadets, gran victòria de l’antic alumne de l’escola gandiana Marc Iborra amb Jordi White en el lloc 26.

Articles relacionats