20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Nova edició del curs “Els secrets de l’èxit empresarial”

 

• Organitzat per la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València

• Amb la participació de responsables d’empreses valencianes amb una reconeguda trajectòria

Després de l’èxit obtingut anys anteriors, la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha programat una nova edició de “Els secrets de l’èxit empresarial”.

Aquest curs, dirigit a estudiants d’últim curs de grau, màster o acabats de titular, pretén fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat universitari.

Segons José Marín- Roig, director de la Càtedra d’Innovació, “es tracta d’una aposta per la millora de la xarxa professional dels  participants, amb formació centrada en les àrees més rellevants de les empreses”.

Casos d’èxit empresarial

Per a això, es compta amb la participació de responsables d’entitats valencianes amb una reconeguda trajectòria empresarial: Vicky Foods, Caixa  Popular, Citrosol, Connect MTAChova,  o Ribera Salut, entre altres, patrons de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV.

A més, “ens acompanyaran càrrecs públics de la Generalitat Valenciana i de la UPV, que transmetran la visió de la innovació des de la perspectiva de la gestió pública d’aquestes institucions”.

Sessions presencials

El curs “Els secrets de l’èxit empresarial”, que es prolongarà del 21 de març al 10 de maig, s’ha dividit en huit sessions. En cadascuna d’elles s’abordarà una qüestió clau per a aconseguir l’èxit empresarial: des de la responsabilitat social corporativa i la transformació digital en l’empresa fins a la integració en l’entorn o la sostenibilitat mediambiental com a estratègia empresarial.

La jornada de clausura se celebrarà el 10 de maig al Campus de Gandia i comptarà amb l’assistència de representants dels quatre ajuntaments patrons de la Càtedra d’Innovació- Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna i Xeraco – , per a debatre sobre innovació social.

Articles relacionats