16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Nova edició de la Mostra de Teatre “Dimas Cucart” al Real de Gandia

L’Auditori de la Casa de Cultura “Alcalde José Blay Espí” del Real de Gandia acull a partir d’aquest divendres 22 d’octubre, i dins de la Programació Cultural, la IV edició de la Mostra de Teatre Dimas Cucart que s’allargarà fins al 5 de novembre.

Comptarà amb tres actuacions de tres companyies diferents interpretades en valencià.

El divendres, 22 d’octubre, a les 20.30 h saltaran a l’escenari els membres del Grup de Teatre Pla i Revés per a interpretar l’obra Imperfectes Coneguts. El preu de l’entrada és de 4 € anirà a benefici de la parròquia de la localitat.

La següent actuació serà el 29 d’octubre, amb l’obra teatral “I tornarem a sopar”, de la companyia La Gràcia de mentir i anirà a benefici del Preventori Infantil del municipi.

L’última cita, el 5 de novembre, serà el torn de la companyia Suc de teatre la tarumba, que oferirà l’obra Serendipia a benefici d’ACDA del municipi.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha destacat que “aquesta IV Mostra és un homenatge i reconeixement a Dimas Cucart per la seua dedicació i la seua saber fer en el món del teatre. A més, continuem apostant per la combinació de cultura, solidaritat, gastronomia i oci”.

Les entrades es poden obtindre en les oficines municipals, o bé contactant en els col·lectius als quals va destinada la recaptació.

Articles relacionats