18 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

Nova edició de la Mostra de Teatre “Dimas Cucart” al Real de Gandia

L’Auditori de la Casa de Cultura “Alcalde José Blay Espí” del Real de Gandia acull a partir d’aquest divendres 22 d’octubre, i dins de la Programació Cultural, la IV edició de la Mostra de Teatre Dimas Cucart que s’allargarà fins al 5 de novembre.

Comptarà amb tres actuacions de tres companyies diferents interpretades en valencià.

El divendres, 22 d’octubre, a les 20.30 h saltaran a l’escenari els membres del Grup de Teatre Pla i Revés per a interpretar l’obra Imperfectes Coneguts. El preu de l’entrada és de 4 € anirà a benefici de la parròquia de la localitat.

La següent actuació serà el 29 d’octubre, amb l’obra teatral “I tornarem a sopar”, de la companyia La Gràcia de mentir i anirà a benefici del Preventori Infantil del municipi.

L’última cita, el 5 de novembre, serà el torn de la companyia Suc de teatre la tarumba, que oferirà l’obra Serendipia a benefici d’ACDA del municipi.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha destacat que “aquesta IV Mostra és un homenatge i reconeixement a Dimas Cucart per la seua dedicació i la seua saber fer en el món del teatre. A més, continuem apostant per la combinació de cultura, solidaritat, gastronomia i oci”.

Les entrades es poden obtindre en les oficines municipals, o bé contactant en els col·lectius als quals va destinada la recaptació.

Articles relacionats