20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Nova coberta per a la piscina convertible del Poliesportiu de Gandia

– La piscina convertible del poliesportiu comptarà amb una coberta nova en menys d’un mes

– S’aprofitarà l’aturada per a fer una neteja a fons de la infraestructura i millorar els banys més propers a la piscina

Lydia Morant: “La nostra intenció és continuar en la línia que portem i seguir realitzant inversions de manteniment i millora a les instal·lacions esportives”

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha informat aquest matí que el departament d’esports ha iniciat aquesta setmana una sèrie de treballs destinats a prestar un servei millor als usuaris de la instal·lació que té un pressupost de 92.000 €. Per aquest motiu, la piscina romandrà tancada des d’aquesta mateixa setmana fins al pròxim 28 de novembre.

Els usuaris d’aquesta instal·lació podran practicar el bany lliure a la piscina coberta sense cap mena de problema.

Tal com ha explicat l’edil, els treballs consistiran en la substitució de les plaques de policarbonat existents de l’actual coberta per altres noves i el canvi dels rodaments del sistema per millorar-ne el funcionament. Sobre aquesta part de la infraestructura Morant ha informat que el sistema no funcionava correctament, per la qual cosa una empresa especialitzada en aquest tipus d’instal·lacions serà l’encarregada de fer l’actuació.

Paral·lelament, s’aprofitarà l’aturada per a fer una neteja en profunditat del got de la piscina, embornals, etc. A més, s’intervindrà als dos banys que es troben més a prop de la piscina on es millorarà la il·luminació, se substituiran les rajoles amb desperfectes a més de col·locar nous polsadors autoregulables a les dutxes per controlar millor la temperatura i instal·lar nous miralls.

Lydia Morant va afirmar que l’actuació s’ha endarrerit a causa dels problemes de subministraments que s’han produït per la pandèmia. “La nostra intenció és continuar en la línia que portem i continuar fent inversions de manteniment i millora”. Finalment, l’edil ha informat que hi ha altres intervencions que es faran abans que finalitze l’any i que s’han endarrerit a causa també de la manca de subministraments global.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats