26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Nou Llar de Jubilats i Pensionistes de Beniflà

– La “Gent Gran” de Beniflà recupera la seua “Llar” gràcies al 100% de subvenció rebuda de la Generalitat Valenciana

El nou Llar de Jubilats i Pensionistes de Beniflà ja és realitat després de l’execució de la subvenció de 95.000 € de la Convocatòria 2020 d’ajudes per a Actuacions Urbanes a la Comunitat Valenciana, i dins del programa Reconstruïm Pobles, dependent de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana.

L’immoble municipal, situat enfront de l’edifici consistorial, ha quedat rehabilitat per a ajudar a vertebrar el teixit social de Beniflà entorn del centre històric. L’obra ha sigut realitzada per Obresa Estudis i Assessorament Constructiu La Safor SL fins a l’últim termini d’execució, fixat el març de 2022.

El Vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, Héctor Illueca Ballester, és l’autoritat convidada a la inauguració. En l’acte oficial també seran presents l’alcalde i membres de la corporació local de Beniflà i una nodrida representació del col·lectiu beneficiari del nou edifici municipal, presidit per Julio Santamaría.

Articles relacionats