11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Nou impuls cultural a Bellreguard: Naix l’Escola de Teatre de Bellreguard

• L’Ajuntament posa en marxa dos nivells (inicial i avançat), una iniciativa que dona continuïtat al curs Escena Sotaia, que va resultar un èxit l’any passat

Ha nascut l’Escola de Teatre de Bellreguard i ja s’han obert les inscripcions per als dos nivells que s’impartiran aquest curs: inicial i avançat. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Bellreguard ofereix al veïnat un nou servei que combina la cultura amb la participació ciutadana, i que es presta de manera gratuïta als usuaris. Tots els costos els assumeix el Consistori.

L’èxit del curs de teatre Escena Sotaia posat en marxa a finals de l’any passat ha germinat en aquesta Escola de Teatre de Bellreguard. Malgrat que aquell curs va quedar sobtadament interromput per l’estat d’alarma de la Covid-19, els alumnes van continuar avançant en el curs des de les seues cases, amb l’ajuda del professorat.

D’aquella primera experiència roman ara un grup de gent amb ganes de seguir fent teatre, i que accediran directament al nivell avançat d’aquesta nova Escola de Teatre de Bellreguard, que naix amb vocació de continuïtat. La resta de públic pot apuntar-se al nivell inicial, o també a l’avançat si disposen ja d’habilitats teatrals.

La iniciativa amplia el ventall d’activitats relacionades amb la cultura que ofereix l’Ajuntament de Bellreguard. A més, “és important el foment de les arts escèniques des de la base, i fer-ho amb aquesta barreja de cultura i participació ciutadana amb la qual mirem de treballar des de l’Ajuntament de Bellreguard”, ha explicat el regidor de Cultura Democràtica i Participació Ciutadana, Juanjo Giner.

La companyia L’Ana Mari Treato es fa càrrec de dur a terme aquesta Escola de Teatre de Bellreguard, amb els actors Mariano Velázquez i Ana Santieri.

El termini d’inscripcions per a l’Escola de Teatre de Bellreguard està ja obert, i els interessats poden apuntar-se fins a l’1 de novembre al mateix Ajuntament, a la Llar Juvenil o remetent un correu electrònic a juanjo.giner@bellreguard.net.

Fotografia Escena Sotaia 2019

Articles relacionats