14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Nou concurs de contractació del servei municipal de recollida d’animals reservat a protectores

• Fins al 20 de desembre poden presentar-se al procediment per a una concessió d’un any, prorrogable a un altre i per valor de 99.173’65 € (iva no inclòs).

• El govern recorda que, gràcies a un canvi legislatiu, es pot fer un procediment reservat a protectores d’animals i complir amb l’esperit animalista de l’executiu i d’una part majoritària de la ciutadania.

• A l’anterior concurs l’única protectora que es va presentar va quedar exclosa, perquè no va poder acreditar la solvència econòmica. Ara, en el nou procediment, s’adeqüen criteris econòmics i tècnics a la realitat de les protectores. És per això, que l’Ajuntament fa una crida a totes les que hi puguen estar interessades.

La regidora delegada de Sanitat, Salubritat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha informat aquest matí de la nova convocatòria del contracte públic per a la gestió del servei municipal de recollida d’animals, que està publicat en la Plataforma de Contractació de l’Estat. El termini finalitza el 20 de desembre pròxim i es licita per valor de 99.173’65 € (iva no inclòs), per un període d’un any, prorrogable a un altre.

Gil ha recordat que la voluntat del govern local durant aquesta i la legislatura passada ha estat en tot moment complir escrupolosament la llei. Així, en el moment que hi va haver un canvi legislatiu que permetia reservar el concurs només a protectores d’animals, s’ha fet, “complint amb l’esperit i voluntat animalista del govern local i d’una part majoritària de la ciutadania, però des de la legalitat”.

Malauradament, a l’anterior concurs l’única protectora que es va presentar va quedar exclosa, per no poder acreditar la solvència econòmica. Ara, en el nou procediment, s’adeqüen criteris econòmics i tècnics a la realitat de les protectores. És per això, que la regidora ha fet una crida a totes les que hi puguen estar interessades.

Articles relacionats