16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Nou cicle formatiu per a persones en recerca d’ocupació en Urbalab Gandia

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Innovació, Ferran Martínez, ha comunicat aquest matí que el servei d’Urbalab Gandia ha organitzat una agenda de cursos formatius per al mes de març destinada a totes aquelles persones interessades a ampliar o millorar les possibilitats de trobar feina.

Es tracta d’un cicle de formació on-line i gratuït que es distribueix en 4 cursos de temàtiques diverses que tenen en comú potenciar el perfil personal i professional.

Així, segons ha explicat Martínez, el primer dels cursos es titula “Competències les teues competències” i desenvoluparà els dies 16 i 17 de març des de les 9 fins a les 11 hores amb l’objectiu de facilitar el treball de les habilitats i competències òptimes tant personals com professionals (actitud crítica, col·laborativa, creativa i productiva) per adaptar-se a les demandes del mercat laboral.

El segons curs, “Comunicació i marca personal”, s’impartirà del 22 al 25 de març amb horari de 9.30 a 11.30 h i se centrarà en la comunicació de la marca personal de cadascú (desenvolupar-la, gestionar-la i saber com pot ajudar en la recerca activa d’ocupació).

“Com millorar el teu CV” serà el tercer curs del cicle formatiu i es realitzarà en la jornada del 26, també de 9 a 11.30 h, amb el propòsit de convertir el CV en una carta de presentació atractiva que mostre de manera idònia les competències personals.

Per últim, el darrer curs per a març és “Linkedin, com tindre un perfil per a la recerca d’ocupació” donarà a conéixer aquesta xarxa social, que es considera la més adequada per a la recerca d’ocupació. Tindrà una duració de 6 hores que es distribuiran entre els dies 26, 30 i 31 de març de 09.30 a 11.30 h.

Per a participar en qualsevol dels cursos és necessari inscriure’s a la web d’Urbalab Gandia (www.urbalabgandia.com), on també es consultarà informació detallada de l’agenda dels cursos. Es requereix comptar amb dispositiu amb accés a internet.

Articles relacionats