Notifiquen una nova defunció per coronavirus a la Safor

Les autoritats sanitàries locals notificaven que en la jornada d’ahir la pandèmia es va produir  una nova defunció per coronavirus, per tal cosa el total de defuncions, des de l’inici de la pandèmia, és de 65.

A la Safor les xifres de la jornada d’ahir confirmen que la tendència és la mateixa de les anteriors actualitzacions, quant al nombre de contagis s’ha notificat 39 casos nous positius de coronavirus.

La situació hospitalària  no té molts canvis respecte a les anteriors actualitzacions, a l’Hospital Comarcal romanen ingressades 36 persones, i d’elles 6 necessiten  atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 1.460 nous casos de coronavirus i 1.626 altes en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha registrat 1.460 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens, que situen la xifra total de positius en 114.890 persones. 

D’altra banda, des de l’última actualització, s’han registrat 1.626 altes a pacients amb coronavirus. En aquests moments hi ha 11.268 casos actius, la qual cosa suposa un 8,91% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.139 persones ingressades, i d’elles 240 necessiten atenció mèdica en la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda, s’han registrat 31 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.581 persones.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.845.205.

Et Pot Interessar