Iniciativa solidària «Tatuatges a Canvi de Menjar»

– L’any passat ja es va fer una altra iniciativa solidària des d’Opera Tattoo que va ser un èxit, en aquella ocasió l’objectiu era recaptar joguets pels infants més necessitats. La iniciativa va consistir en un intercanvi d’un tatuatge per un joguet

Enguany i en aquesta ocasió, davant la crisi produïda per la pandèmia de la Covid 19 la iniciativa en aquesta ocasió serà un intercanvi de tatuatge per menjar, per ajudar als menjadors socials que estan demanant col·laboració per la falta d’aliments davant l’increment de persones necessitades que acudeixen. 

La iniciativa es realitzarà els dies 18 i 19 de desembre, a les instal·lacions de Opera Tattoo, i a cada persona que porte 20 euros en menjar a canvi se li farà un tatuatge valorat en 30 euros.

Alma de Acero col·laborarà en la part logística i en el fet d’entregar els aliments al menjador social.

Des de l’organització han assenyalat «Ha sigut al·lucinant que en pocs dies, la gent s’haja bolcat d’aquesta manera. Hem omplit tots els torns. Cada persona porta la seua història, la seua il·lusió per participar en això, i nosaltres encantats de plasmar en la seua pell alguna cosa que recordaran tota la vida».

Et Pot Interessar