15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

No s’administrarà de moment la segona dosi en aquelles persones que es van vacunar indegudament

– La consellera de Sanitat ordena a la Direcció General de Salut Pública que adopte les mesures necessàries perquè no s’administre de moment la segona dosi

– La consellera ha sol·licitat al Comité de Bioètica de la Comunitat Valenciana un informe sobre la procedència o no de completar ara el procés

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha donat instruccions per a, al fet que aquelles persones que es van vacunar indegudament amb la primera dosi de la vacuna Pfizer, no se’ls administre de moment la segona dosi.

En aquest sentit, Barceló ha cursat una instrucció a la Direcció General de Salut Pública perquè adopte les mesures necessàries i dicte les instruccions pertinents perquè no s’administre de moment aquesta dosi.

Paral·lelament, Barceló ha sol·licitat al Comité de Bioètica de la Comunitat Valenciana un informe sobre la procedència o no de completar ara el procés de vacunació de les persones afectades. La decisió definitiva es prendrà després de conéixer els plantejaments d’aquest comité, encara que els seus informes no són vinculants.

Articles relacionats