15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

L’Hospital Comarcal Francesc de Borja informa de la disponibilitat hospitalària actual enfront de la Covid19

L’Hospital Comarcal Francesc de Borja ha informat que en l’UCI hi ha habilitades 14 llits per a pacients crítics de COVID, a la sala de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) hi ha habilitades 13 llits per a pacients crítics de COVID, i en la Unitat de Recuperació Postanestésica (URPA) hi ha habilitades 10 llits per a pacients crítics NO COVID.

A més, aquesta setmana s’ha habilitat un quiròfan amb un màxim de 3 llits per a pacients crítics de COVID.

Quant a l’hospitalització de pacients COVID, hi ha 130 habitacions, de les quals s’han doblegat 38 per a ampliar la capacitat.

D’altra banda, s’ha habilitat un màxim de 14 llits en la planta d’hospitalització de Salut Mental per a pacients amb patologies NO COVID de Medicina Interna.

Urgències

A partir del dilluns l’hospital Francesc de Borja separarà les urgències respiratòries, que s’atendran en la zona actual de les Urgències, de les urgències d’un altre tipus, que s’atendran en la zona de Rehabilitació. En qualsevol cas, això es tracta d’una organització interna, de manera que el pacient que acudeix a Urgències SEMPRE ha d’anar a la porta d’Urgències tradicional, i una vegada allí, segons la seua patologia, ja se li derivarà a la zona que li corresponga.

Consultes externes

Cal recordar que les consultes externes de l’hospital continuen funcionant, si bé es prioritzen les més urgents i es realitzen també consultes telefòniques. Des de l’hospital s’informa degudament aquells pacients les cites dels quals s’han cancel·lat.

Articles relacionats