NNGG Gandia presenta moció demanant reducció de les taxes universitàries

– Noves Generacions elevarà una Moció al Ple Municipal a través del Grup Municipal Popular.

– David Ronda, “centenars de joves gandians i gandianes han pagat les taxes per a rebre una educació presencial i serveis universitaris de qualitat”

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia ha informat mitjançant la present nota de premsa que exigeix al Consell de la Generalitat Valenciana una reducció de les taxes universitàries per al curs 2020/2021 i que serà elevada aquesta Moció al Ple Municipal a través del Grup Municipal Popular on espera que les diferents forces polítiques se sumen a aquesta reivindicació que parteix dels joves populars.

Per a David Ronda, “NNGG Gandia defensarà els interessos dels estudiants de la ciutat, i per això exigeix des de, ja que es considere aquesta moció per tots els grups polítics i del mateix govern”  “som conscients que els joves estudiants han sigut els més oblidats en aquesta crisi, i volem transmetre’ls que estem amb ells i compartim el seu enuig”.

Des de NNGG Gandia, reclamen una sèrie de mesures per al nou curs 2020/2021 com:

1. Establir compensacions econòmiques als estudiants universitaris per al pròxim curs 2020/2021, consistents en una rebaixa de la matrícula en proporció al temps en què no han tingut educació presencial, devent suplementar la Generalitat aquesta disminució d’ingressos.

2. L’alumnat que haja finalitzat els seus estudis durant el curs 2019/2020 seran compensats mitjançant la devolució de la part proporcional de la matrícula o amb la reducció d’altres taxes universitàries com l’expedició de títols acadèmics.

3. Incrementar la línia pressupostària “Compensació per reducció de taxes universitàries” CODI LÍNIA: T8241000 en la mateixa quantitat que les universitats reduïsquen els seus ingressos com a conseqüència de la reducció de taxes universitàries.

Et Pot Interessar