Neus Mas, de l’Atletisme Safor Delikia Sport, queda segona en la Mitja Marató d’Elx

Els atletes federats del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport es van repartir en diverses proves el passat cap de setmana. Neus Mas va quedar segona en la classificació general femenina de la XLVI Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx-Oasis Mediterráneo, en completar la distància amb un temps de 1:21:38. Mas, que va competir en la categoria sènior, va ser la 73ª en l’absoluta.

Carlos Ferrando.

A Avilés (Astúries) es va celebrar el Campionat Espanya de Duatló, on es va desplaçar un gran nombre de duatletes valencians. Alfredo Matoses va ser subcampió en el seu grup d’edat (M50-54) en la cursa disputada dissabte, amb un crono de 1:35:53. Les distàncies van ser 6,4 km de córrer, 31 km de ciclisme ‘no drafting’ i altres 6,4 km de carrera.

En el mateix campionat Carlos Ferrando i Jesús Gomar van representar a la Universitat d’Alacant el diumenge en categoria elit. Jesús Gomar va finalitzar en la 21a posició, amb un crono de 53:45, i Carlos Ferrando, en el seu debut en un nacional, va obtenir la 62º plaça amb 55:42.

Et Pot Interessar