10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Nacho Villarruel i Tessa Kortekaas, guanyen la prova reina de la ICAN Gandia 2022

L’atleta no federat Nacho Villarruel es va imposar en la prova masculina de la ICAN Gandia celebrada el passat dissabte a la platja de Gandia. El triatleta va completar els tres sectors (natació, bici i córrer) en un temps final de 8 hores, 43 minuts i 26 segons. Segon va ser el triatleta del 2XTRI, Santiago Martínez Torres, a 10 minuts i 21 segons de Villarruel, i el podi el va completar Artur Cuñat Pellicer, del club C.D. ISD Huracán Puerto Sagunto.

Pel que fa a la prova FULL femenina, la guanyadora va ser Tessa Kortekaas, del C.D. Zero Wattios, amb un temps final de 9 hores, 41 minuts i 34 segons. Segona va arribar a la meta situada al passeig Marítim Emma Cowper, a 5 minuts i 15 segons de Kortekaas i el podi el va completar Vanesa Díaz Fanjul, tancant la seua participació a 2 hores, 4 minuts i 7 segons de la guanyadora.

En la distància Half la victòria masculina va ser per a Miguel Fernández, que torna a guanyar la prova, i Karen Fau en la femenina; i en el Short la victòria va quedar per a Nicolás Regidor i Sara Bonilla, respectivament.

Articles relacionats