14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Música, Diversió, fotografia al dia del somriure

 

– Oliva viu el dia del somriure amb activitats per a la Gent Gran, ames de casa, Espurna i ASMISAF

– Des de la Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Anna Mena, s’ha llançat una campanya per donar visibilitat a l’Associació d’Ames de casa-Tyrius, un col·lectiu molt actiu, amb molta història i que valora les dones del nostre municipi.

– La campanya consistirà en una exposició diversa dels treballs que duen a terme les dones de l’associació.

A més, aprofitant que demà, 1 d’octubre, és el Dia Mundial del Somriure, la regidora ha aprofitat per a anunciar que “també participarà el col·lectiu d’Espurna i ASMISAF i tindrem música, diversió, fotos i un bon somriure. L’objectiu d’aquesta campanya és donar visibilitat als col·lectius a través d’una acció emotiva, inspiradora i en positiu, com és la de provocar un somriure a la gent gran”, ha afegit Mena.

La titular d’Igualtat, a més, ha volgut estimular la participació de tota la gent per “celebrar aquesta jornada amb positivisme i ajudar a fer, entre tots i totes, la vida més fàcil a la gent gran que tant s’ho mereix. Vine, visita’ns i passa un matí divertit” ha reivindicat la regidora.

Des del departament també han volgut recordar que “pots fer-te fotos amb qui vulgues, i te les podràs endur a casa, gràcies a la disposició d’una cabina de fotografia instantània.”

L’activitat és gratuïta i tindrà lloc hui divendres, 1 d’octubre, des de les 10.30 h fins a les 12.30 h, al passeig de Lluís Vives, enfront de l’oficina de Turisme.

Articles relacionats