21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Cap de setmana de ciclisme a Bellreguard i Tavernes

Aquest dissabte es disputa en la Ronda dels Esports de Bellreguard l’última carrera de la temporada en categoria d’escoles organitzada pel club ciclista local.

La prova de Bellreguard s’iniciarà a les cinc de la vesprada amb la gimcana en categoria de principiants i més tard es donarà el tret d’eixida amb la carrera de promeses.

Precisament com que no està al principi del calendari de competicions d’escoles de ciclisme no és puntuable per a la challenge provincial, no obstant, la prova comptara amb una participació del voltant de 150 ciclistes de les províncies d’Alacant i València.

El circuit és possiblement dels millors de les proves que hi ha al llarg de la temporada. Un circuit que es caracteritza perquè compta amb dos rectes impressionants i un esprint interminable amb prop 1300 metres de corda en total.

Volta a la Valldigna

En la jornada del diumenge, a partir de les 10 del matí, renaix de nou la Volta ciclista a la Valldigna en categoria cadet que va començar a disputar-se a principis dels 80.

Aquesta nova volta canvia de trajecte i ara transcorrerà per Tavernes de Valldigna, Benifairó de Valldigna, Simat de la Valldigna i la platja de Tavernes.

La meta i eixida canvia del carrer major de la capital de la Valldigna, concretament al carrer de la Dula on es desenvoluparà tota l’acció.

Hi haurà poc més de 50 ciclistes a causa de la proximitat del ciclocròs encara que estaran els majors favorits com Héctor Álvarez, Sergio Serrano, Antonio Ramírez, Adrián Ortega i el gruix de l’equip de Purito Rodríguez amb Lluc Plana al capdavant que venen expressament d’Olot.

Articles relacionats