MÚSICA A BENEFICI DELS REFUGIATS SIRIANS

El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat de Maria José Estruch, representant de Caputxes Morades i Loles, del Grup Zambra, han presentat aquest divendres el Festival Solidari amb les Persones Refugiades, SIM Festival, que tindrà lloc el 19 de novembre, a partir de les 21 hores, a La Fábrica.

“La situació lamentable de les persones refugiades sirianes ens importa molt. A Gandia s’han fet molts actes i s’ha treballat molt per recollir aliments, roba, etc… Ara, els artistes, la gent de la cultura, també hi vol col•laborar en aquesta causa solidària. Per això vull fer una crida a la ciutadania perquè s’involucre i participe al festival solidari. Amb una simple nit de música podem ajudar a moltes famílies. Vull agrair la tasca a Caputxes Morades i a La Fábrica. Tenen tot el suport de l’Ajuntament de Gandia”, ha destacat González.

Des de Caputxes Morades s’ha explicat que el 90 % dels diners recaptats aniran destinats a ajudar les persones dels camps de refugiats de Grècia mitjançant una de les ONG’s que hi treballen. “El 10% restant servirà per a pagar despeses de desplaçament i dietes dels grups que hi actuen de manera desinteressada, tot i que estem parlant amb bar i restaurants de la ciutat per què ens ajuden a reduir al màximes aquestes despeses”.

Està prevista l’actuació dels grups De Melmak, Sonal, Zambra, Mafé, Las Perras Del Desierto, El Estupendo, John Grothier, Jordan JD, Tato James, Capa de Plàstic, Como las Ratas, NUC. Així com pendents de la confirmació de Roberto Vidal i Llunàtics.

Les entrades es poden adquirir a 8€ (anticipada) 10 € (el mateix dia) i 6 € (fila zero) a la Casa de la Marquesa, el Bar Fusta i el Bar Casa Sanchis. Online a: instanticket.com.

“Res millor que la música per alegrar a estes famílies que ho han perdut tot. La cultura i la música han d’anar de la ma de la solidaritat”, ha conclòs Loles.
EL SIB Festival està organitzat per Caputxes Morades i la regidoria de Responsabilitat Social de l’Ajuntament de Gandia, amb la col•laboració de La Fábrica, Blasfemia i Refugiats Benvinguts a Gandia.

Et Pot Interessar