13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

GANDIA POSA EN MARXA DOS PROGRAMES PER PREVENIR L’OSTEOPOROSI I LA PÈRDUA DE MOBILITAT

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha presentat aquest matí Gós Centroesport. Es tracta de dos programes. El primer abordarà de l’osteoporosi mentre que el segon pretérdua de mobilitat de les persones entre 65 i 75 anys.

Liduvina Gilamb la participació en marxa gràlaboració s Centroesport. En vista dels bons resultats de l’any passat, vam demanar una subvenció Valenciana de Municipis i Províoferir les 45 places de manera gratuïrea en millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadansosteoporosi. “Ética de manera preventiva perquè ” va afirmar Gil.

Jose Gó, ha destacat que es tracta de projectes “dirigits a la salut i la qualitat de vida utilitzant com a mitjà rdua de mobilitat que es produïrdua de massa muscular que poden acabar provocant caigudes que té ncia el trencament de maluc i extremitats. Pretenem allargar la vida úncia, ja que l’expectativa de vida és llarg. Per a aixòfic que potenciarà l’agilitat, tot ells dissenyat per professionals de l’esporti fer la inscripció s de Corella. L’ús posseir un certificat mècapacitada fírdua de mobilitat s’impartirà i al Centre Social de Roíal gimnàvan ser mé

Articles relacionats