Multitudinària processó marítima al Grau

L’arribada al port de Gandia de les imatges de la Mare de Déu Blanqueta i la del Carmen a bord de les embarcacions Nova Emi i la Plana ha congregat este dilluns milers de persones al voltant dels molls del port per conemplar una processó marítima que s’ha convertit de fa anys en un dels actes més multitudinaris de l’estiu a Gandia. 

Ambdues imatges van eixir de l’església de Sant Nicolau cap al moll després que divendres es produira l’arribada de la imatge de patrona del Grau, a bord de l’embarcació Pipos . En el trasllat i la processó han participat membres del club de rem Cya, la Banda de Tambors, Gaites i Cornetes Mare de Déu Blanqueta, l’Associació de Dolçainers i Tabaleters del Grau, i l’Associació Musical del Grau. 

Jubilats de la mar

D’altra banda, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, i altres membres de la corporació municipal, van acudir dilluns al tradicional dinar dels jubilats de la mar del Grau que es realitza dins de les activitats de les festes del districte marítim.

 

Et Pot Interessar