Movistar+ impulsa la producció audiovisual en català

La plataforma Movistar+ ha tancat un acord amb TV3 que permetrà la continuïtat de Merlí, garantint així una nova vida per a l’exitosa sèrie, que es podrà seguir en exclusiva en Movistar+ a partir de finals del 2019. TV3 l’oferirà un any després de la seua estrena. Com totes les sèries de producció original, Merlí: Sapere Aude estarà disponible en vídeo sota demanda en exclusiva en Movistar+.

Merlí va ser creada i produïda per la productora Veranda TV. Les seues tres temporades van ser emeses amb gran èxit per la cadena catalana TV3 en prime time, amb quotes de pantalla de més del 22%. El spin-off de la ficció arranca uns mesos després de la mort de Merlí, quan Pol Rubio inicia els seus estudis en la facultat de Filosofia.

D’altra banda, Movistar+ ha subtitulat en català enguany 250 pel·lícules i 60 sèries amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
La directora general de Política Lingüística de Catalunya, Ester Franquesa, ha assegurat que l’acord amb la plataforma “és una aposta que encaixa la voluntat de l’empresa d’aconseguir la màxima satisfacció dels subscriptors amb l’expansió de l’oferta de cinema en català”.

L’acord amb Movistar+ té com a objectius incrementar l’oferta de cinema subtitulat en català en televisió, incorporar-lo a les sèries de ficció de gran èxit, impulsar l’oferta de continguts en aquesta llengua i fomentar l’hàbit de vore continguts audiovisuals en versió original subtitulada en català.

Articles relacionats

últims articles