18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Molt bones sensacions dels ciclistes de la Safor en la Clàssica de Primavera d’Amorabieta

– Els ciclistes Iván Gomar, Miguel Solera i Jairo Jaén tornen de la tradicional Clàssica de Primavera d’Amorebieta (país Basc) amb molt bones sensacions.

Gomar que debutava està temporada en categoria júnior amb l’equip bicicletes Sanchis de Xàtiva ha aconseguit acabar segon en la classificació general de metes volants empatat a punts amb Miguel Ángel Molina de l’equip d’Alberto Contador. El de la Font d’En Carrós va véncer en una i va quedar segon en l’altra però el seu rival entraria al final per davant d’ell en la línia de meta i això seria suficient per a emportar-se la classificació.

L’equip de Gomar acabaria segon de la general, amb Abel Odón que va ser tercer i Pau Martí va finalitzar seté.

D’altra banda Miguel Solera de Palmera aconseguia acabar en el lloc 29 a un minut del vencedor. Cal indicar que en Amorebieta es trobaven els millors corredors d’Espanya, ja que hi ha poques competicions la qual cosa que les que hi ha compten amb més de 200 participants.

– Jairo Jaén va finalitzar amb el mateix temps que el guanyador

Jairo Jaén va continuar demostrant la seua evolució i en aquesta segon carrera que va participar en l’actual temporada ha aconseguit acabar en el lloc 35 amb el mateix temps que el valencià de l’equip SGT, Sergio Serrano que ha sigut el vencedor.

Jaén es va mantindre en tot moment en el grup capdavanter on estaven els millors cadets del país i de no haver patit una topada en l’última rotonda haguera entrat entre els 20 primers sent el seu primer any en la categoria.

Els participants van recórrer els 60 quilòmetres a una mitjana de 38 quilòmetres a l’hora i amb fortes rampes en una carrera molt dura on els valencians no estan habituats en aquests traçats.

La jornada ciclista acabarà aquest diumenge amb la carrera elit i sub-23 on l’agullentí Alfonso Pla és l’únic representant de les comarques centrals.

Articles relacionats