18.6 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Moll Motor partner de mobilitat sostenible de Ferran Adrià

– Moll Motor se suma a la visita del prestigiós creador, impulsor de la revolució gastronòmica europea, Ferran Adrià, en la formació que imparteix l’equip de “elBullifoundation” a València. 

– El Hyundai IONIC 5, cotxe mundial de l’any, serà el vehicle oficial de la trobada, de la mà del Grupo Moll.

Els pròxims dies 1 i 2 de juny, València comptarà amb la presència del xef internacionalment reconegut, i en Moll Motor estan d’enhorabona, ja que se sumen a aquesta  iniciativa acompanyant-ho en els seus trasllats, com partner de mobilitat sostenible.

València ha acollit aquest mateix dimarts la inauguració del Curs Intensiu en Gestió en Restauració que imparteix l’equip de “elBullifoundation“, liderat pel seu president, Ferran Adrià. Més de 90 hostalers valencians estan ja participant en aquesta formació privilegiada, que busca aprofundir en una gestió eficient i sostenible dels negocis de restauració.

Eficiència i sostenibilitat que guien la filosofia de Moll Motor, i que és present en el Hyundai IONIC 5, un dels vehicles estrela de l’àmplia gamma d’elèctrics dels quals disposem i pels quals aposten en Moll, i que hem posat a la seua disposició. Un vehicle 100% elèctric, innovador, de màxim rendiment, i amb un espectacular desplegament de tecnologia.

Articles relacionats