Mohamed Rida Younes guanya la XXIX Volta a Peu de Simat

Mohamed Rida Younes, del Club Automoció Moll, ha estat el guanyador absolut masculí de la XXIX Volta a Peu de Simat, disputada dimecres, una de les més veteranes i tradicionals de la Safor. Younes va invertir un temps 23 minuts i 18 segons. En categoria femenina Marta Carbó, del CA Montavernes, ha sigut la primera en creuar la meta, amb un temps de 29 minuts i 8 segons.  La participació ha estat de 1.055 corredors. 

El més nombrós, per darrere de la Llebre-Alpesa, el club organitzador, ha estat el Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, que va estar present amb 66 corredors en esta prova, de 7.200 metres, puntuable per a la present edició del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna.

Es dóna la circumstància que un dels corredors del Delikia, Carlos Ferrando, qui va ser segon amb 23:29, és simater. El seu company de club Jesús Gomar va ser tercer amb 23:32. 

Altre grup gandià representat a Simat ha estat el CD Masktri amb quatre atletes en esta prova: Raúl Sánchez, Roberto Santamaría, Mari Pau Tarrasó i Víctor Rocher. 
El més ràpid de l’equip va ser Raúl Sánchez, qui va recórrer els 7200 metres de la prova en 30:30, a un ritme mitjà de 4:14 min/km. El seu company Víctor Rocher va creuar la meta en 32:22; a 4:29 min/km. Roberto Santamaría va necessitar únicament 33:02 i Mari Paz Tarrasó 37:39.

Et Pot Interessar