Gandia crea un web específic dedicat a l’àrea de gestió del territori

El regidor delegat de Gestió responsable del Territori de Gandia, Xavier Ródenas, acompanyat per Noel Sánchez, director creatiu de l’empresa Creativados, encarregada del disseny web, han presentat la web del departament del Territori, www.gandiaverda.gandia.org

«La iniciativa ens permet actualitzar l’apartat del departament, ja que hi havia molta informació desfasada i bona part de la feina que es realitza des de Territori no apareixia per enlloc i havíem de posar-la en valor» va declarar Xavi Ródenas qui ha destacat que «el departament de Territori té moltes competències vinculades a diversos aspectes. A més s’han incorporat noves competències i per a nosaltres és un departament molt important que gestiona una gran part del pressupost municipal«.

Per millorar l’accés a la informació s’ha dissenyat un web que recull de forma simple, visual i esquemàtica totes les àrees amb què es treballa des del departament i possibilita l’accés a la documentació que es gestiona. «Hem volgut bolcar tota la documentació que s’ha generat des del departament en aquests tres anys. Ha estat un treball de prop de quatre mesos però creiem que ha valgut la pena. Esperem que la pròxima legislatura es respecte l’estructura i l’estratègia de Territori que hem posat en marxa durant aquests tres anys de manera responsable«.

Per la seua banda, Noel Sánchez ha explicat que «un dels objectius del projecte és convertir tot el contingut dens que teníem en una cosa molt didàctic i fàcilment comprensible per qualsevol usuari». «Al final un web institucional d’aquest tipus ha d’estar pensada per facilitar l’accés malgrat tota la informació que allotja. Hem hagut de sintetitzar molt i buscar un codi molt minimalista«.

Finalment, Ródenas ha explicat que el portal té també un caràcter participatiu important. «Penjarem totes les actes dels Consells que s’han realitzat i es realitzaran. És un esforç que creiem que possibilitarà moltes consultes de la ciutadania«.

Et Pot Interessar