21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Miramar organitza una setmana d’activitats a la Gent Gran

Del 13 al 17 de maig Miramar celebra la Setmana de la Gent Gran organitzada per la Regidoria de Benestar Social amb activitats variades, d’entreteniment i també d’interés general.

Així, aquest dilluns va tindre lloc la primera xarrada amb la treballadora social de Miramar, que forma part de la Mancomunitat de la Safor, Carmen Rebollo, qui va explicar detalladament tot el fet relacionat amb la dependència: ajudes, graus, passos a seguir per fer la sol·licitud, etcètera.

Dimarts continuen les activitats amb una exposició a la Biblioteca sobre utensilis antics preparada pel grup del taller de la memòria, que tots els dilluns es reuneix per a fer activitats teòriques i pràctiques de manteniment cognitiu amb exercicis variats destinat a la gent gran. Està conduït per Sandra Souto, tècnica del CDR La Safor. A través d’aquest programa des de la Regidoria de Serveis Socials busca una opció d’envelliment actiu i sociabilització de les persones grans del nostre poble.

Aquesta exposició estarà oberta de matí per a la vista escolar del CEIP Oliveretes i a la vesprada a les 17.30 h per a la visita de la població.

Dimecres continuen les activitats amb la xarrada sobre robatoris a la gent gran a càrrec del Tinent Cap de la Companyia de la Guàrdia Civil de Gandia, Juan Carlos Rodríguez, i després s’ha organitzat un berenar al Centre Social El Molí.

Dijous donarà pas a les activitats lúdiques amb un taller de risoteràpia i divendres tancarà la setmana de la gent gran una actuació de música en directe a càrrec del Grup la Titànic “Grandísimos” i vi d’honor a les 19.30 h a l’Auditori.

Articles relacionats