15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Miramar impulsa la Setmana de la Gent Gran

– La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Miramar ha organitzat la Setmana de la Gent Gran, que s’està celebrant des del 9 al 15 de maig de 2022.

Miramar Setmana de la Gent Gran

Este dilluns 9 de maig s’han inaugurat les activitats, destinades als jubilats i jubilades del poble, amb una obra de teatre clown interpretada per dones d’entre 60 i 70 anys.

Durant tota la setmana hi ha programades accions que versen entorn de l’activitat física i mental, a l’acompanyament, la socialització i a gaudir de la vida amb els amics i amigues. A més, hi ha diferents tallers intergeneracionals, pensats per integrar als nets i netes en l’activitat, de manera que tinguen l’oportunitat de gaudir d’una estona divertida amb els seus familiars.

Després dels últims anys tan durs que hem viscut a conseqüència de la crisi sanitària, que ha afectat majoritàriament a les persones majors, l’ajuntament de Miramar a través de la regidoria de serveis socials, hem pensat organitzar conjuntament amb l’associació de jubilats i pensionistes, aquestes jornades com a impuls de les relacions socials i les festes tradicionals del nostre poble, per millorar benestar i la seua salut física i mental de les persones majors del nostre municipi”, assegura Natalia Vila, regidora d’Igualtat, sanitat i serveis socials de l’Ajuntament de Miramar.

Programació: clic ací

Articles relacionats