18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Diferencies en l’estat del manteniment dels Parcs Infantils

 

– Des del Partit Popular exigeixen reparar de manera urgent els jocs infantils dels parcs de Gandia

Els populars han sol·licitat el manteniment d’aquests espais en reiterades ocasions, ja que hui dia existeixen molts jocs infantils, gronxadors i tobogans trencats, oxidats, bruts i abandonats, i han exigit en diverses ocasions els informes sobre la seguretat sense cap resposta del Govern local.

El Grup Municipal Popular, en veu de Vicent Gregori, portaveu adjunt, i de Carla Ripoll, assessora, han comparegut en roda de premsa per a detallar que després d’exigir en diverses ocasions i per mitjà de procediments diferents els informes tècnics i de seguretat d’aquestes zones de jocs infantils, el Govern local no ha entregat cap mena de documentació sobre aquest tema des de fa més d’un mes de la sol·licitud.

Gregori explica que “els parcs i jocs infantils requereixen informes que garantisquen la seguretat dels mateixos i les condicions òptimes per a garantir que els xiquets puguen jugar sense cap risc, alguna cosa que a Gandia no ocorre perquè el Govern local es dedica a passar-se la pilota de la responsabilitat dels uns als altres però els informes requerits setmanals, mensuals i anuals no existeixen”.

– “Que no es preocupe el PP de Gandia que mentre ells fan fotos, nosaltres continuem treballant cada dia” 

El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell ha respost a les crítiques realitzades pel PP sobre el manteniment de les zones infantils de la ciutat. En primer lloc, el regidor ha declarat que “una vegada més el PP toca la flauta i pretén fer creure a la població que aquest govern no treballa. Només dir-los que a la petició que han realitzat els populars sobre les actuacions a les zones infantils, se’ls ha remés un document de 120 pàgines amb més de 2.000 intervencions de tota mena que s’han fet des de l’any 2015 en els parcs infantils”.

“Que no es preocupen que mentre ells fan fotos, nosaltres continuem treballant cada dia. Per això hem reforçat les brigades i per això continuarem en aquesta línia. També els puc dir que ara mateix s’està fent un informe extern d’una empresa acreditada que els serà enviat quan el tinguem” finalitzà.

Articles relacionats