22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Miramar celebra la Setmana Cultural amb activitats per als xiquets i xiquetes

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Miramar organitza del 24 al 28 de juliol una setmana cultural dedicada als més menuts de casa. Hi ha programats jocs infantils, pel·lícules al cinema d’estiu, o un taller per a realitzar un ninot faller i la visita al taller de l’artista José Sanchis, entre altres.

A més, el divendres 28 de juliol els xiquets i xiquetes podran dur a terme el seu propi fanalet en un taller a la plaça de la música per a després participar en la tradicional cercavila de la Nit del fanalet per a donar llum, originalitat i frescor als carrers obscurs del poble.

Amb els fanalets decorats donem pas a la setmana de festes patronals que aquest 2023 se celebrarà del 7 al 13 d’agost.

Susana Gilabert, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Miramar: “la setmana cultural aquest any està dedicada als xiquets i xiquetes, amb activitats variades que omplin les vesprades perquè estiguen d’allò més entretinguts. Els jocs d’aigua no poden faltar, igual que tampoc la celebració del fanalet. Aquest any hem apostat per una activitat nova, amb la realització d’un ninot faller i la visita al taller de l’artista de Miramar José Sanchis. A més, com tots els anys, realitzem alguna de les activitats a la platja, aquesta edició amb un contacontes a la Plaça del Riuet”.

Programació:

Dilluns 24 a les 11.30 h Jocs de fusta a la Plaça Major
dimarts 25 a les 18.00 h Parc d’aigua a la Plaça Major
dimecres 26 a les 18.00 h Gimcana d’aigua a la Plaça Major
dijous 27:

A les 17.30 h Taller d’elaboració d’un Ninot de Falla al Centre Social el Molí i visita al taller de l’artista faller José Sanchis en Miramar.
Places limitades. Inscripcions: premsa@ajumiramar.org o al WhatsApp 662194889

A les 22.00 h Cinema “El secreto de Vicky” a la plaça de la Música

Divendres 28
A les 11.30 h Taller de fanalets a la plaça de la Música
A les 20.00 h Espectacle infantil en castellà “Dorotea y el secreto de los libros” a la plaça del Riuet
A les 22.00 h Nit del fanalet amb eixida des de l’Ajuntament.

Articles relacionats