14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Miramar celebra el primer concurs de cuina de Bossa de Polp

● L’Ajuntament de Miramar celebra la XVIII edició de les Jornades Gastronòmiques també hi haurà Showcooking amb inscripció prèvia.

● El dinar té un preu de 15 € i està obert a tots els públics.

L’Ajuntament de Miramar celebra, amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Miramar, la XVIII edició de les Jornades Gastronòmiques el diumenge 26 de febrer de 2023.

Aquesta edició, que se celebrarà al Palau Miramar, té com a novetat el concurs de cuina de bossa de polp, amb inscripció gratuïta i tres premis: 120 € per a gastar en el comerç local de Miramar, un pernil (patrocinat per ADOMAR) i una mensualitat al C.E. El Molí.

A més, aquest any també hi haurà un showcooking -demostració de cuina en directe- on el públic a més de veure com es cuina la Bossa de Polp i la Coca Borratxa, podran aprofitar per a fer un tast del plat i de les postres típiques de Miramar, la coca borratxa. A més, tots i totes les assistents rebran un detall.

Entrada gratuïta fins a completar aforament amb inscripció prèvia a la Biblioteca (962819026).

Salvador Gregori, regidor de Festes de l’Ajuntament de Miramar: “El concurs naix amb la finalitat de promoure el turisme i la gastronomia del poble, i amb especial interés de promoure la cuina tradicional de Miramar. Les persones dels pobles del voltant, així com totes aquelles que ens visiten mostren especial interés per la Bossa de Polp, això ens fa plantejar aquesta tradició única del nostre poble com un reclam turístic i a la vegada que ens ajude a conservar aquesta part del nostre patrimoni gastronòmic”.

CONCURS

Les inscripcions estaran obertes fins al 21 de febrer a la biblioteca municipal o a través del correu electrònic biblioteca@ajumiramar.org. Bases publicades al web de l’Ajuntament de Miramar.

SHOWCOOKING

Inscripcions gratuïtes a la Biblioteca. Fins a completar aforament. Telèfon de contacte: 962819026.

DINAR

Preu: 15 €. S’inclou: entrants, plat principal, postre, café i beguda. Reserves del 8 al 19 de febrer a través del telèfon 636251452.

Articles relacionats