14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Càritas Gandia reactiva el Pla d’Emergència per fred i pluja

 

 

 

 

– L’àrea d’Inclusió de Persones sense Llar de Càritas Gandia reactiva des del dimarts 7 de febrer el Pla d’Emergència per fred i pluja.

– L’equip de carrer eixirà totes les nits des del dimarts fins al dijous inclòs després d’activar-se el protocol per fred i pluja. A més el Centre de Dia obrirà de 9 a 19 h i el CAI donarà recer a les persones sense llar que vulguen pernoctar en el centre durant aquesta setmana.

Càritas Gandia ha reactivat el Pla d’Emergència per fred i pluja des del dimarts 7 al divendres 10 de febrer.

Encara que l’Equip de Carrer de Càritas Gandia realitza eixides totes les setmanes de l’any per a atendre les persones sense llar, amb el protocol activat per fred i pluja l’atenció es realitza de manera extraordinària amb eixides diàries, oferint mantes i beguda calenta a les persones que viuen en carrer o infrahabitatges.

El protocol, segons ha explicat el coordinador de l’Àrea i Inclusió de Persones sense Llar, Txema Puente, inclou l’allotjament durant la nit en el CAI per a totes les persones que desitgen acollir-se a aquest recurs mentre dure la campanya de fred i pluja. A més durant el dia, el Centre de Dia estarà obert des de les 9 a les 19 h.

SEGON PROTOCOL ACTIVAT ENGUANY

El mes de gener passat es va activar el Protocol d’Emergència per fred per primera vegada en aquest any 2023. Des del diumenge 22 fins al diumenge 29 de gener es van allotjar en el CAI entre 6 i 10 persones per nit. Les dues dones que actualment viuen als carrers de Gandia van pernoctar en el *CAI tots els dies.

Durant aquests dies de fred intens es van entregar un total de 8 mantes o sacs de dormir a les persones que van decidir continuar pernoctant al carrer se’ls va oferir beguda calenta, roba d’abrigar i es va certificar que estaven bé.

Articles relacionats