16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Miramar aposta per l’escola matinera gratuïta per a conciliar vida familiar i laboral 

 

L’Ajuntament de Miramar ha posat en marxa aquest mateix dilluns, 12 de setembre, un nou servei gratuït d’escola matinera, que pretén facilitar la conciliació familiar i laboral. El projecte es posarà en marxa en el CEIP Oliveretes de 7.30 h a 9.00 h, amb activitats lúdiques i recreatives (no lectives).

La regidora de Joventut i la regidoria d’Educació han apostat per aquesta iniciativa que ha començat aquest dilluns 12 de setembre amb l’inici del curs escolar i es prolongarà fins al juny.
“L’any passat vam iniciar aquest servei, però vam veure que no s’ajustava a tots i totes les famílies, ja que tenia un cost addicional. Així, hem volgut encetar un projecte de conciliació gratuït, fent més fàcil per als pares i mares l’accés a l’educació pública al centre de Miramar”.

“Aquesta era una demanda de moltes famílies per a conciliar la vida familiar i laboral, sobretot de les dones que són els qui solen encarregar-se d’aquestes tasques”, reconeix l’alcaldessa. Així, es converteix també en “una acció positiva a favor de la igualtat”.

La inscripció per a l’escola matinera es pot realitzar en l’Ajuntament de Miramar a partir d’aquest dilluns 12 de setembre i estarà disponible fins al 30 de setembre de 2022, “el passat divendres, 9 de setembre, finalitzà el termini de preinscripció amb més de mig centenar de sol·licituds”.

Articles relacionats