24.7 C
Gandia
Divendres, 1 juliol, 2022

Miquel Faus, el ciclista de Palma de Gandia, continua tercer en la classificació de l’Open BTT

El ciclista de Palma de Gandia Miquel Faus continua tercer en la classificació general de l’Open BTT de la Comunitat Valenciana tant en la categoria marató com la del ral·li després de les quatre proves disputades fins a aquests moments.

En la categoria marató on Ivan Díaz marxa lider amb 90 punts, el de Palma es troba tercer amb 75 punts però a tan sols un punt del segon classificat que és David Martínez, mentre que en la categoria ral·li el primer classificat és Adelino Moll amb 87 punts seguit de Manuel Sánchez amb 80 punts i en tercera posició i una mica més allunyat Faus amb 74 punts.

Vist tot això i amb l’ajornament de les dues pròximes proves, el calendari es pot comprimir a una sola prova, ja que tots els dos campionats tenen tan sols 5 carreres puntuables en cada categoria.

Miquel Faus en la seua primera participació en aquest torneig ha deixat ben clar que és un valor en alça, que va aprenent en cada carrera que disputa i que molts signarien estar entre els 10 primers en les seues primeres carreres, el mentrestant ja és tercer i molt prop del segon classificat.

Articles relacionats